Predstavljanje programa "Profesionalni kuhar talijanske kuhinje"
22. studenoga 2013. učenici 1.a, 2.a, 3.a i 3.b (smjer kuhar, konobar) prisustvovali su prezentaciji talijanske kuhinje u Kulinarskom Institutu Kul In u Sisku. U pratnji su bili stručni nastavnici Marina Mrmić i Mario Kastmiler.
Šef kuhinje Zdravko Perić, voditelj Kulinarskog Instituta Kul In, ujedno i šef kuhinje s dugogodišnjim američkim iskustvom te glavni kuhar splitskog hotela Le Meriden Lav, ovom je prigodom ugostio šefa kuhinje Luciana Tonu, predstavnika svjetski poznate Kulinarske akademije Alma koja svoje suradnike ima po cijelome svijetu. Gospodin Tona svoje je umijeće pokazivao zainteresiranima u petak 22. studenoga i subotu 23. studenoga 2013. godine.
POTVRDE ZA UČENIKE koje su se izdavale u administraciji škole od sada možete dobiti i digitalnim putem.
Upute u prilogu
POPIS LEKTIRE (.pdf)
« Svibanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
KALENDAR ŠKOLSKE GODINE 2023./2024.
POPIS UDŽBENIKA ZA ŠK. GOD. 2023./2024. (.pdf)
PRAVILNIK o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika (pročišćeni tekst SŠ Viktorovac)
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE 2023_24.
VREMENIK ZAVRŠNOG RADA - ljetni i jesenski rok
Ustanove |
Državna matura |
YouTube |
Video sadržaji |