ODRŽAN REGIONALNI GASTRO
11. ožujka 2016. godine u Trgovačko-ugostiteljskoj školi Karlovac održan je Regionalni Gastro za Središnju Hrvatsku. Učenici su se natjecali u pet disciplina: Pripremanje menija, Posluživanje menija, Pripremanje hladnoga slanoga izloška, Pripremanje hladnoga slatkoga izloška i Pripremanje barskih mješavina.
Našu školu predstavili su učenici Josip Škrinjar (3.a), u pratnji mentorice Marine Mrmić i Marko Mažar (3.b), u pratnji mentora Marija Kastmilera.
Josip Škrinjar se natjecao u disciplini Pripremanje hladnoga slanoga izloška i osvojio 2. mjesto s 92 boda, a Marko Mažar je osvojio 5. mjesto u disciplini Pripremanje barskih mješavina.
Tri prvoplasirana učenika svake discipline, osim u disciplini Pripremanje hladnoga slatkoga izloška u kojoj to vrijedi za dva prvoplasirana učenika, stječu pravo sudjelovanja na državnom natjecanju, tako da je Josip stekao pravo sudjelovanja na državnom natjecanju koje će se održati u Srednjoj strukovnoj školi Makarska od 25. do 28. travnja 2016. godine.
POTVRDE ZA UČENIKE koje su se izdavale u administraciji škole od sada možete dobiti i digitalnim putem.
Upute u prilogu
POPIS LEKTIRE (.pdf)
« Listopad 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
KALENDAR ŠKOLSKE GODINE 2023./2024.
POPIS UDŽBENIKA ZA ŠK. GOD. 2024./2025. (.pdf)
PRAVILNIK o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika (pročišćeni tekst SŠ Viktorovac)
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM RADA ŠKOLE 2023_24.
VREMENIK ZAVRŠNOG RADA - ljetni i jesenski rok
IZMJENE I DOPUNE STATUTA ŠKOLE
Ustanove |
Državna matura |
YouTube |
Video sadržaji |